Love you and leave you.


Kakor... vart ska man börja? Looove ! Jag tycker att jag har uppdaterat mycket idag... (lite för mycket, tyvärr...) Men jag tänker, ny design. Låter det bra i era öron?♥

Just the way you are.

I år ska det bli vita converse! Har alltid velat ha det. Funderar också på jeansblå-färgade.. Men förmodligen står säkert dessa i en skokartong i vårt lilla hus. Och vi ska inte prata om den bästa bilden någonsin som jag gjort... De blev så perfekt när man ser olika nyanser av grå..

Jag tror inte att det var du.

En ful bild blev de. Även om det är ett fint öga :)
Jag måste säga förlåt för det förra jag inlägget. (som antagligen är raderat nu) Men jag har bara inte fattat en.
Idag den 28/1 - 2011 klockan 05.49 fick jag reda på det värsta som någonsin hänt mig . Jag har alltid varit så glad att jag alltid haft mormor,morfar,farmor, farfar i liv. Dom har alltid älskat mig och jag har alltid älskat dom.
Men min morfar... jag fattar inte. Är han död? De kan inte vara min morfar...
Jag kommer nog fatta vad som hänt imorgon, nu är det bara suddigt.

4 snabba info om Lina.

Inför den nya designen, fem snabba frågor jag fått på min nuvarande blogg, och den gamla.
Personer du beundrar? Jag är ett stort fan av Robert Pattinson (jag älskar twilight) Taylor Lautner också. Keira Knightley gillar jag också (ingen aning om varför...) ja, en massa fler.(dom längre ner i inlägget också såklart!:)

Vem , eller vilka är dina idoler? Det beror på i vilken "kategorie" men Bruno Mars låtar har helt enkelt lagat mitt hjärta efter sorg, ensamhet och de man fruktar mest - död. Ja, han är ju en fantastiskt duktig musiker ! :)
Tyvärr kan hans låtar också orsaka trasig data, som faktiskt hände när detta inlägg skrevs... sån tur var hade jag sparat det som ett utkast ! :)


Den skådespelare du gillar mest? Asså det där är ingen fråga, en självklarhet! (haha) Johnny Depp,kan man låta bli att inte vara kär i hans filmer? Pirates of the caribbean, Alice i underlandet, Kalle och chokladfabriken.. Bara ett fåtal av dom många filmerna han är med i. Love ,till dom! :)
Vem tycker du är liksom, ensam om sin stil? Haha, de var en speciell fråga... eller med tanke på att jag inte har hört den förr. Iallafall, förra året älskade jag Ke$ha. Och jag tycker fortfarande att en del av hennes låtar är bra. Men iallafall. Hur många har egentligen samma kläder som henne? Ganska ofta man ser henne och någon annan kändis i "Vem bar den bäst?" haha, nej. Nästan aldrig :) Till henne blir det hiss och diss..

För exakt en månad sen...

Canon eos 500d (Den här bilden är mycket redigerad, ni kommer få se före - efter) Lina mattsson + ps. cs5
Var det julafton. Herregud, var det då jag fick min systemkamera? Då betyder det att jag har varit fotograf med min egna systemkamera (och inte lånat min mammas, som hela halvåret före en månad sen, eller innan de min gamla trogna vän lillkameran) i en månad! Förvirrande?

Just nu pillar jag med designen. Och även tre andra beställningar som jag har fått + att jag ska avsluta designtävlingen ganska snart (från den gamla bloggen) det kommer nog bli så att jag utser finalister istället för att lotta ut. Hur som, ja.. en ny design snart. :)

Summer, summer , summer.

Canon EOS 500d, Lina Mattsson Modell: Syster (Hanna Mattsson) + Photoshop.
Illamående och feber är anledningen att jag stannade hemma från skolan idag, jag är sjuk! (sad face)
Tänkte att jag istället ska plugga lite, fixa en ny design, och redigera bilder. Det där kommer säkert hända i helt fel ordning och jag tar plugget sist. Jag suger på planering...

Jag har så mycket blogglust !


Before.

Ordning och reda, pengar på freda ? Nu är de ju lördag, men man måste inte alltid vara så noga. Om någon undrar är de meningen att ikonerna ska vara lite över den rundade linjen, har tagit bort lite av systerns gamla spel, och annat onödigt... funderar på att sätta in en bild på Bruno Mars i kanske typ kameran eller något, haha.

I am a monster...

Om ni vill ha min autograf? självklart, Lina fotboll - spelare ger autografer till alla som vill ha, eller nej... jag är nog inget fotbolls proffs direkt. Idag var de inte som en vanlig skoldag, utan en fotbolls turnering. Man blev tvingad att spela, och de gick självklart bra... speciellt med tanke på att jag käftade emot idrottsläraren...

Tjugonde Januari Tvåtusenelva

H&M, Gina tricot, Bik bok, Scorett (converse) tack gode gud för kläder ! Vet ni hur underbart det är med kläder? Finns inte ord för hur mycket jag älskar dom, förlåt att jag var lite lat och inte orkade skriva från vilket plagg kommer ifrån, ni får leta reda på dom själva ;)

Bruno Mars, in my heart.


Bruno Mars,
vart ska jag börja? Återigen har jag blivit besatt av hans musik. Jag skämmer ut mig om jag berättar hur många gånger jag lyssnat på dessa två låtar, jag har till och med tappat räkningen...


Summer,

Man ser ju verkligen inte att bilderna är tagna med digitalkamera ... Jag sitter här och jobbar och rensar bilderna från min sanna gamla vän "lillkameran" , och de är ju lite kul. Men man får ju dock mycket sommarlängtan. Och jag har redan tillräkligt mycket.

Lite mer Mmh... i livet

Har ni någon favorit? Själv har jag fastnat för Marabou Nonstop, mums på den :) Men de finns inte många jag smakat på, har en långlista på dessa choklader. Plus att vissa är inte med. som vintervit. Din favorit?

Att leka med photoshop...

Att leka med photoshop går inte alltid som man ska. Denna bild som förövrigt är ganska tråkig blev i allafall lite finare, eller hur? Jag gillar budskapet i texten, och att de överhuvud taget är ett budskap med i bilden. :)

Long time.

Jag tror jag har suttit vid min nya blogg lite fööööör länge nu. Det är nog dags för mig att ta mig en nypa luft, men antagligen kommer inte de hända just idag, på grund av ishallen där ute. Så jag tror nog att jag bara lägger mig vid teven, och ser på något naturprogram för att jag inte orkar byta kanal. Såg någon den nya bakgrunden? Var tvungen. hittade en assnygg pensel på deviantart, och fick insperation av Isabellas bakgrund. Så de blev lite likt...

RSS 2.0