28 Januari 2011 - RIP .

För en månad sen idag hände detta . Min morfars bortgång . :( En del tänker säkert, "hur dum får man vara? Man tar inte kort på en begravning." Men något minne vill jag ha kvar från den dag då jag såg dig ligga där. Visst , kameran hamnade i risksonen där tårarna rann . Men det var de värt. För dessa tre bilder betyder mycket . (Självklart tog jag inte kort när alla grät och sånt . )

Utkast .

Jag är hemma från Ullared nu , tyvärr ingen Morgan , Boris eller Gösta (bara vänner fattar den sista) Det jag köpte:
Film : Irymden finns inga känslor, Film: Allt för min syster, Film : Tusen gånger starkare, Film: Dear John , Klädesplagg : Skjorta, Kort : Gullunge, Bok: Elsas mode, Kudde : London,  Tröja : Vitrandig, Tröja : svart, väggpoesi: Love . Hår : Hårspännen (burk) , Hår : hårband.

Jag tävlar...

Jag tävlar HÄR om en underbar marabou (och länkning) Med denna bild . Jag har många bilder jag gillar . Men den här är en av favoriterna . Nu får jag hoppas på vinst ! :)

Sweet america .

CONVERSE , Junkyard.se (Love)
Hood , WESC , Junkyard.se (mååååste)
Linne, BILLABONG , Junkyard.se ( dålig bild )
Jag behöver uppdatera glädvalvet känner jag . Vill inte sitta och kolla ner på samma kläder varje dag . Här ska shoppas ! Men jag gjorde bilder snabbt, liksom varför sitta hela dan?

Heart .

Canon EOS 500d.
Minns tyvärr ej vilket objektiv jag använde..
Gothen mörgen !  :) (och de betyder?) Vilken halka de är här ute. Jag kan inte gå ut . Usch ! Vart är värmen?

The Lazy song.

Nej då, kanske inte den snyggaste kjolen . Men ändå ganska trevlig . ;) Jag MÅSTE ha en kjol, SNABBT!

Thank god , it's friday.

En nästan helt oredigerad bild, bara lite fix i camera raw . :)
Äääntligen , de är fredag .. och livet fick plötsligt en mening igen? Nej men... gud vad skönt! Den här helgen blir de kanske ullared! :)

Att jag tävlar.

Okej , hade tänkt flytta till Uddevalla eller STHM, Nu under deras sportlovs vecka med tanke på att min är över. Och veckan efter de . Är det Skåne man ska flytta till eller? Kanske. då blir de tre veckors lov. (Hiss !)

I think i wanna marry you

(Dååålig bild, men gjorde en PS i paint, inklusive förminskning, jaa.. ni ser ) :s
Ny design ! :) Igen ... ska försöka stå ut med den här... naturliga ... tråkiga.. vad tjänar det till?! Jag kommer byta innan ni och jag vet ordet av ! :( Nu är de 600 i bredd istället för 700!

Olycklig vänskap .


Halloj ! Sitter och pillar med koderna i designen, ska också få iväg ett mejl till Ellen och Mathilda. Ingen rolig bild, negativt också, eller hur? Men men , de var mitt gamla motto ... men vi ska inte gå in på detaljer (de var ett år sen)

ELLEN AHL AXELSSON ! :)

BILDER: ELLEN AHL AXELSSON (BYELLEN.SE) COLLAGE : JAG !
Nu kommer folket säkert säga "Du gör det här bara för att få besökare" men varför är de så? Jag gör det för att de är kul , liksom... man kan jobba med andras bilder utan att "stjäla" dom. Man kan liksom uttrycka sig själv genom andras bilder... typ. Förstår ni?

DIGITALFOTO .

Min dag idag? Alltså ett gammalt nummer av "Digital foto" lekt lite med ord, ätit lite frukt och druckit vatten , bilden blev tyvärr lite failad... (färgerna)

Sorgsen .

Och nu är de begravning på tisdag...:( Varför hände detta?

Nu är jag Carola - Med lugg ! :)

Heeejsan alla glada människor ! Igår klippte jag lugg... ööh... blev sådär typ... Kul att testa, men gör inte om de! :s
Fredagkväll nu, och ny design också . Kände att jag bara behövde komma ifrån den gamla... men håller på med den - inte - tillfälliga designen.

"Konstverk"

Återigen, glad alla hjärtans dag ! Som jag tyvärr får fira ensam... Öööh ... kul
Av mig, utan ritplatta (för jag har ingen?) haha ! :D
Och jag vet, prickarna bakom människan (som är jag) var till för att färglägga, men jag tog inte bort dom, för de blev riktigt coolt !
UPPDATERING 22.24: Som avslutning på en misslyckad dag, filmen "Valentines day"

Valentine's day.


GLAD ALLA HJÄRTANS DAG FOLKET! Sitter och pillar med en kärleks-låtlista. Går sådär. Finns inte så många bra rtister med, någon enstaka. Jag vet att folk kommer fråga varför jag inga vänner har och varför jag heter "pruttojens" men de är min mycket gamla. Jag har en annan spotify.
Idag blir de bio, eller film "Valentines day"

Bokeh.

Canon EOS 500d
Canon EF-S 18-55mm f/3.5 - 5.6
Idag tog jag en runda till nordstan efter skolan, jag åkte dit med Frida Alderblom. Men även några andra vänner var med. Jag hade jättekul men efter någon timme blev det så kvavt inne i jackan, så då började jag sura. Haha! Inte riktigt! ;) ( ser någon att jag ersätter en massa bilder, innan var de bilder från "staden")

Just an update

Jag måste väll ursäkta mig själv, det här med den dåliga uppdateringen. Och det här inlägget är kanske inte det mest seriösa. Men jag måste säga, att just nu - Är bloggen död. För övriga som fortfarande läser det här inlägget, så är det filmvecka på skolan. Att se film istället för lektioner, de är soft!
Haha! Jag vet. Min engelska är underbar!:)

RSS 2.0