JUSTIN BIEBER!

@Lindex ,
Asså nej , jag har blivit besatt av Justin Bieber igen, jag sitter här och spammar både facebook och bilddagboken med bara bilder och texter på Justin, alla blir lite lätt galna... undrar om dom blockar mig snart, haha! Jag har till och med (med min kompis Ebba) skrivit ett brev till honom + att jag kollar hans twitter två gånger i minuten. ;)

JUSTIN JAG AVGUDAR DIG !

¨
Min favvo bild på Justin, liksom enkel. (för övrig info är det min msn bild, mobilbakgrund, facebook, weheartit.com, twitter bild och en massa mer . ;)
Gaaaaaaaaaaalet vad bra Never say never var ! Finns ingen bättre film, såg den på biografen bredvid skolan. Och det var jag Jonathan, Matte och Adam som såg den (även om jag dock inte låtsades känna dom efter tidigare händelser...) och när jag och Adam skulle boka var det bara 6 som hade bokat innan och två av dom Var Jonathan och Matte (haha) så i biografen blev vi åtta, så vi sjöng allsång och en massa sånt ;) Det var verkligen kul, och sedan var det en av killarna, miniblåsan kan man också kalla honom... haha!
Jag har gillat Justin Bieber sedan November 2009, och gör det fortfarande, tidigare än nu har jag inte gått runt och ropat på skolan "Justin äger" då får man kommentarer som "f*n vad töntig du är, hur kan man gilla han?" och jag citerar (stavning?)  men det ska jag göra nu. OMG ! Han är så bra!
Inlägget blev lite snurrigt, men jag kan inte sluta tänka på hur sjukt bra filmen var ! :D

Nytt

New in ! Den översta - gammal // understa - ny

Nu ska här köpas .

Yes, nu ska jag beställa hem detta, pax! Haha. Nej, jag har inte storlek 164, jag har storlek 158, men just för sekunden fanns det inte. Dom två översta kanske ni tänker "blä" men, så jag tänkt det så är det " mumma "

CLOTHES.


Rosa blus
- Lindex // Elsas Mode - bokrea, ica 59:- (!) // Tygpåse - H&M
Detta köpte jag för en vecka sen, dan innan vi åkte till Sälen.

Miss.

Sälen , Lindvallen .

HOME .

Ååh! Nej , jag kom hem från Sälen idag, hejdå en veckas ledighet. Hejdå skidåkning och kunglig frukost. Posetiva saker med att komma hem är 1: blogg, 2: Mina Hunter kommer komma hem till mig idag.
Canon EOS 500d - Lina Mattsson.

Water

Hejsan! Jag kollar på barnprogram och ska snart fortsätta plugga till matten. Jag har ett matteprov imorgon. Jag är lite nervös. Men vi får se hur framtiden går så ses vi imorgon! Just nu är bloggen vardag,vardag . Men nu ska de bli bättre (efter skid resan)

Red flower .

Canon EOS 450d (inte min för er som undrar, min mammas. jag har 500d.)
Godkväll. Idag kom det andra paret converse jag beställt, ni ska få se imorgon. Två par. Det ena paret är mer ovanligt och det andra lite mer vanligt. Nu ska jag inte sitta här och tröka...


Man säger kex , inte tjex!



Ärligt talat åt jag inte ostbågarna, jag hällde tillbaks dom i påsen efter att bilden togs, sån är jag! ;) ville mest visa att jag gjorde om rummet (dom togs i måndags)
Jag kom precis tillbaka från ett gäng kex och ost, mums ! Vi spelade in solsidan så jag ska se de om 7 minuter. Nu vill jag bara retas lite. För i en vecka till ska jag lida, i en vecka till får jag ställa vecka klockan på 07.00, men sedan ska jag vara i sälen ! :) Så på måndag morgon nästa vecka ska jag sitta där vid frukostbordet, kolla ut mot backen i solskenet samtidigt då ni är påväg till skolan och stå ut en hel lång dag i skolan . Låter det härligt?

Winter - summer

Nu om en vecka är jag påväg till sälen ... det är kanske någon timma kvar innan vi är framme. Det hade varit jättemysigt att kunna tänka "Nu om en vecka sitter vi och ser på solsidan i sälen..." men de går tyvärr inte, idag är de det sista avsnittet, tyvärr... :(

Om jag ska vara glad...

Tycker jag att ni ska följa mig på bloglovin? :) Jag har ju en del läsare varje dag. Men få som följer, dessutom vore det ju inte kul för er att missa en massa inlägg. Ska ha en större ikon i menyn också... :)
Följ min blogg med bloglovin
bloglovinbloglovinbloglovin

i will be popular

Sverige? Ja, vi har gaaaalet bra musiksmak! Jag skrek seriöst av glädje när Eric Saade vann, helt klart den värdiga vinnaren. Sedan tycker jag att han där rockaren var okej också, man ska ju inte klaga...
Är det bara jag eller tror ni att Eric kommer vinna hela Esc?

Ph; google.se men förmodligen är den från svt.se

Ett ord.

Det räcker med ett ord, få förstår ni. - Sommar. Och som jag sagt förr. Fick min kamera i slutet av sommarn så har inte alls många sommarbilder, men varför jag la in två bilder på mat? Nja... vissa frågor får man aldrig svar på...

Lindvallen v. 12


weheartit.com
Hela vecka tolv blir de det här! :) Men då inte så överdriven redigering... ska börja sätta igång med dom tidsinställda inläggen nu, låter fint va? :) Jag kanske ska testa snowboard, tur då att Lindvallen har många bebis backar för det är där jag kommer hamna... Jag ska ha med min kamera, såklart.

Space,

Det var precis inbrott på våran skola, tre datorer stals. Men dom fick fast honom i tunneln, men "rånaren" (som det sägs) gömmer sig i skogen, det hände nu precis. Asså de är ändå läskigt.
Kommer bli bättre blogg imon.


Svar del 1. (mars)


H&M - Bikbok - Gina tricot .


ÄLSKA , ÄLSKA dessa plagg. Men två plagg passade inte in i bilden . Och dom två är måsten!
Dom går att hitta här och här, ska förmodligen köpa shortsen . :)
Idag i skolan var det skolbio , Tusen gånger starkare , hade dock sett den tidigare . Efter det gick jag hem till min farmor och farfar, jag såg på Vintergatan och drack cola, haha!

I rymden finns inga känslor.


Härlig film det där,  helt UNDERBAR! Men jag vet inte varför, men jag känner igen Simon någonstans...

Den skulle komma 19.00 men kommer nu .

STOPP! Ni har varit duktiga, kommer ta ett litet tag innan alla frågor blivit besvarade.

SJUK . OCH DET ÄR JU ALDRIG BRA!

http://www.sodafoto.com/blog/ Oj, kom lite text med , det var inte meningen, men hur som... En trevlig blogg om foto och ett liv som bröllops-fotograf . Snygg och enkel design , osv.
http://limeamanda.blogg.se/
En härlig blogg med annorlunda bilder, jag har dock lågt internetanslutning så detta är en bild från september då jag skulle ha tipsat om bloggen då, men det blev aldrig av. En trevlig bloggare som har en underbar blogg!

Videoblogg wow, va?

Jag la upp den för att jag var så sjuuuukt söt! Har aldrig varit sötare ! hhahaha ! ;)
Jag vet, vacker låt också i bakgrunden, men jag har inte överfört mina senaste skivor .
Men nu ska ni veta klart, Dom tråkiga inläggen är slut , från och med... NU!
Ps. de är första gången ni ser mitt ansikte på bloggen , även om man kanske inte ser så...
tydligt...

Like icecream on a sunny day .

Canon EOS 500d
Canon EF-S 18-55mm f/3.5 - 5.6
Jag är såååå sugen på muffins, choklad.... Jag och Lalla bakade dom här i somras.
Vilken härlig dag det var igår! Jag hoppas att den här blir en liknande, för jag var på en helt otrolig promenad igår med pappa och min lillasyster ,ni skulle bara veta  vad vackert det var, jag fick nästan skuldkänslor för att jag inte tog med kameran. But anyway , gjort är gjort , eller inte gjort . Nu ska jag sluta tönta mig .

Vaknade nyss av att pappa stekte pannkakor
Oups! Glömde publicera i morse.

Total bildbrist tills imorgon.

Jag är fotolös med stooora bokstäver! ska på fotorunda imorgon. weheartit.com
Jag tycker att jag har ganska få följare . Vill gärna ha lite fler, bloggen är trottsallt en månad, så nu kan jag ju inte längre skylla på att den är ny . Är min blogg något för dig ?
OBS ! När jag har 20 (tänk att jag inte ens har de) följare så kör vi med designutlottning .:)

bloglovinbloglovinbloglovinbloglovinbloglovinbloglovinbloglovin

Weheartit.com


Guuud ! Vad snygga bilder, jag säger bara I HEART WEHEARTIT! ♥ Kärlek till dom . Funderar på att bli medlem nu , vet inte varför jag funderar på det,  självklart ska jag va medlem ! :)
UPPDATERING : Har det nu :  HÄR

Photoshop tips ?

Inte så mycket ändrat, lite kurvor också .
Ingen intressant bild , kanske ?
Ganska mycket ändrat.
Har lovat mina vänner att ha design/photoshop tips. Detta blir det första ! <3 :)
Folk har tidigare frågat hur jag redigerat mina tre headerbilder.
Helt körd , först är det engelska prov , under eftermiddagen så var de en buss som vi såg och vi bara " Även om vi springer hinner vi inte" och jo, hade vi sprungit hade vi hunnit . Sedan när vi var i tunneln (ja, man måste passera en tunnel och sen en uppförsbacke för att komma till bussen ) så ser vi en buss och börjar springa . En meter ifrån , EN METER så kör den iväg. en aning fula ord. sedan så är de tio minuter till nästa , och den är försenad, till 14 minuter till... suck långt inlägg...

Vad vill ni mer ha för blogg/photoshop - tips ? :)

Sanning eller lögn.

Jag visste redan igår när jag skrev " Vi ses på fredag " då jag menade att jag inte skulle blogga tills dess . Men ja, självklart kan jag inte hålla fingrarna borta från tangentbordet och blogg.se . Nu ska jag sätta på "Tusen gånger starkare " hejdå! <3

RSS 2.0